Mijn specialiteiten

Kindervoeten
Sommige kinderen raken behoorlijk over hun toeren als hun nagels worden geknipt. Je kind vindt het misschien eng of hij heeft er een hekel aan dat hij stil moet zitten. Regelmatig professionele aandacht en goede voetverzorging kan de kans op deze problemen op latere leeftijd verkleinen. 

Medisch Pedicure consulent
Wat kan voor U een medisch pedicure consulent betekenen?

Een consulent is een externe partij die deskundig advies geeft over voetproblemen voor de consument en aan de beginnende(medisch-)pedicure. Door ervaringen en kennis kan ik een objectief en onafhankelijke advies geven op verschillende vraagstukken. Vragen over uiteenlopende voetproblemen aan de voeten zoals nagelproblemen, overtollig eelt, huidaandoeningen, voetwratten,likdoorns en standsafwijkingen. Heeft U pijn tijdens of na de voetbehandeling, of bent U ontevreden over Uw voetbehandeling dan kunt U ook terecht voor een second opinion. Voor een beginnende medisch/pedicure loop je als starter tegen praktische/zakelijke problemen aan. Daarvoor bied ik de mogelijkheid om in mijn praktijk mee te lopen of ik kom bij U in de praktijk. Vragen als welke erkende opleidingen, congressen, cursussen moet ik volgen als medisch/pedicure en moet ik ergens lid van zijn?

InsolePlus
InsolePlus is een steunzool van hoogwaardige materialen. Deze steunzool wordt ontworpen door de registerpodoloog. InsolePlus steunzool die de oplossing biedt voor veelvoorkomende voetklachten o.a.:

  • Overmatig eelt.
  • Likdoorns en wratten.
  • Hamertenen.
  • Vermoeide en brandige voorvoeten.

Diabetische voet
Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 
Reumatische voet
Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.
Orthesiologie
Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).
Vilttechniek
De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek
Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Advies over voetproblemen

www.medischpedicureconsulent.nl

Openingstijden

Ma.  08:30 - 16:30
Di.   08:30 - 16:30
Wo. 08:00 - 12:00
Do.  08:30 - 16:30

Vr.  Gesloten
Za. Gesloten
Zo. Gesloten
 

Contactgevens

Monique Rietkerken
Aaltje Noordewierstraat 142
2551 GC 'S-GRAVENHAGE

T.  070-3913499
E.  medischpedicure@gmail.com
KvK nr.  27184357
BTW nr.  NL001720891B44

Bedrijfsinformatie

T.  070-3913499
E.  medischpedicure@gmail.com
KvK nr.  27184357
BTW nr.  NL001720891B44

Beeldmerk Pinnen ja graag 2 regels 370x255mm